Christina Ich imbina munca cu placerea in Italia

Nu cred ca mai are rost sa-i fac prezentarea. Toata lumea o cunoaste pe frumoasa moldoveanca, Chirstina Ich de pe conturile de socializare. A atras dintotdeauna atentia pentru frumusetea ei naturala, dar si prin umorul de care a dat dovada in repetate randuri in clipurile amuzante cu Bromania. Cum vara nu putea trece decat in stil mare pentru majoritatea vedetelor, Christina nu putea sa nu revina iar in Italia. Observam ca trage destul de des aici fata de multe alte meleaguri ale lumii si intelegem si de ce.

 

Se pare ca focoasa satena are diverse proiecte ce tin de fashion in Italia, iar cand nu munceste se bucura de compania surorii ei, Julie, care se pare ca este stabilita acolo. Frumusetea naturala este, se pare, o trasatura de familie, pentru ca si sora sa este destul de frumoasa. Este usor sa muncesti atunci cand imbini utilul cu placutul.

 

Intelegem de ce Christina revine mereu in Italia. Cine nu s-ar indragosti de peisajele din Capri Palermo sau Positano? Modernizarea se pare ca nu a afectat acele peisaje salbatice minunate. Marea se imbina perfect cu stancariile si vegetatia, creand o atmosfera care te indeamna la visare. Nu este greu de observat ca moldoveanca apreciaza foarte mult si moda din Italia. I se potriveste de minune acel stil simplu, minimalist si rafinat, care ii dau o nota discreta feminina, dar si o senzualitate aparte.

Se pare ca a facut furori si acolo cu frumusetea ei, sucind mintile italienilor. A avut cateva shooting-uri de exceptie, care taie rasuflarea privitorilor. Piesele vestimentare ale unor cunoscuti designeri din Italia nu aveau cum sa nu stea impecabil pe frumoasa Christina, care are un corp ca tras prin inel. Nu va ganditi ca nu munceste din greu la sala ca sa arate asa. Trebuie sa pastreze ceea ce i-a dat natura.

Pentru Christina Ich, Italia va ramane mereu la loc de cinste in inima ei, chiar daca iti permite sa aleaga orice alt loc pentru vacanta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *