Pe Inna o trage inima in Maroc

Se pare ca celebra cantareata Inna a ramas cu gandul la Maroc de cand a filmat clipul “Yalla” in anul 2015, incat a ales sa-si faca vacanta din aceasta vara chiar acolo. Peisajele exotice au cucerit-o eremediabil incat nu este prima data cand se relaxeaza acolo. Ii plac chiar si camilele de acolo, incat se amuza pe seama lor. Se pare ca nu sta cazata oriunde, ci la un hotel de lux de 5 stele, unde doar o noapte de cazare costa usor peste 1000 de Euro, dar pentru Inna este o nimica toata. Dupa un an plin de munca, merita din plin o vacanta relaxanta si exotica.

Si cred si eu ca adora Marocul. In fond, cine nu ar fi fascinat de peisajele exotice si cultura de acolo? Artista a impartasit cu fanii sai pe retelele de socializare cateva poze cu camilele, plajele si peisajele minunate de-ti staie rasuflarea si se pare ca se pricepe destul de bine si la imortalizat momente. Daca pana acum a fost ea in centrul atentiei, acum a venit randul culturii care o inconjoara.

Spuneam anterior ca pasiunea a pornit de la clipul “Yalla”, care se afla pe cel de-al patrulea album al Innei si care a fost filmat in apropiere de Marrakech, Maroc, timp de 3 zile. Clipul poarta semnatura lui Barna Nemethi, cu care Inna a colaborat si la clipurile pentru “Good Time” si “In your Eyes”. Cine putea sa fie regizor decat celebrul John Perez, iar co-regizor insasi Inna. Acesta a mai colaborat cu artisti cu greutate precum Beyonce si Jay-Z, Lady Gaga, Rihanna, Shakira si Alicia Keys.

Cultura si obiceiurile Marocului, respectiv ritmurile muzicale orientale, pot fi observate si in piesa ”Yalla”, care este una dintre cele mai energice piese ale artistei si a fost a fost si a ramas inca un mare HIT.

Ca sa vedeti cat este de minunat Marocul, urmariti cu atentie clipul hitului “Yalla”!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *